Forat 1

HCP 14
72 metres

El green, ondulat, ens rep horitzontalment. Cal afinar la distància. Fora límits a la part dreta del carrer.

Forat 2

HCP 10
76 metres

Green amb caigudes variades. La posició de bandera és molt important per determinar-ne la dificultat. Un búnker protegeix part de l'entrada a green. Fora límits a la dreta del carrer.

Forat 3

HCP 16
68 metres

Forat de recuperació. El green, gran, no té gaires caigudes. Els arbres que hi han a la dreta del carrer difucultaran el joc als jugadors esquerran, i aquells que juguen amb fade

Forat 4

HCP 3
111 metres

El primer repte seriòs. Carrer estret i green horitzontal. L'slice es castiga amb fora de límits. El rough, prop de green i en pendent. La pendent esquerra del carrer pot ajudar a vegades.

Forat 5

HCP 12
74 metres

Té a l'esquerra un aiguamoll i un búnker al costat del green. A la dreta el rough quasi arriba a tocar el green; tenim fora límits a la dreta del carrer i al fons el green.

Forat 6

HCP 18
58 metres

Forat que hauria de ser de recuperació, però millor quedar-se curt que sobrepassar el green... Green gran i en pujada.

Forat 7

HCP 14
72 metres

El green és entretingut i està rodejat de rough en pendent i per un búnker molt estratègic. L'arbre del centre de carrer també dificultará el joc per baix...

Forat 8

HCP 13
65 metres

El revers del forat 3. Una depressió a mà esquerra pot condicionar el cop. La posició de bandera el farà més o menys fàcil.

Forat 9

HCP 1
81 metres

El green està envoltat d'aigua, per davant, per la dreta i al darrera. Per anar a green la bola ha de sobrevolar l'aigua, ja que el carrer queda a mà esquerra. Si ens passem, anirem a l'aiguamoll que ens separa del carrer del forat 1.

Forat 10

HCP 2
111 metres

Desde el tee, 75 metres d'aigua abans no comença el carrer. Slice vol dir aigua i drow al rough de la depresió esquerra, de dificil recuperació. La zona de dropatge pot salvar moltes targetes.

Forat 11

HCP 17
64 metres

Forat de recuperació si direccionem bé la bola. La posició de la bandera és determinant per definir la distància real desde el tee ja que el green ens rep verticalment, i també sobrevolar el rec que hi ha a l'esquerra del carrer.

Forat 12

HCP 11
73 metres

El green queda a mà esquerra respecte el carrer. Depèn d'on sigui la bandera, per atacar-la caldrà sobrevolar un aiguamoll i un desmai.

Forat 13

HCP 6
82 metres

Forat en pujada amb fora límits a la dreta i al fons del green. L'elecció del pal i l'estratégia del joc és molt important.

Forat 14

HCP 7
110 metres

Tee en alt, el green als nostres peus, carrer estret, un petit búnker a la dreta. També és important l'elecció del pal.

Forat 15

HCP 4
100 metres

Un altre forat en pujada, més progresiva i accentuada vora el green, que ens rep horitzontalment amb la base de la bandera que no es veu. Darrera green hi ha fora límits. Si es queda curt, l'approach tampoc és fàcil. Per anar a green a la primera el cop de sortida desde el tee ha de ser molt precís.

Forat 16

HCP 5
101 metres

Tornem a trobar-nos a nivell descendent, amb fora de límits a la dreta del carrer, i a la dreta i al darrera del green. Aquest ens rep en pujada.

Forat 17

HCP 9
95 metres

Rec a mà esquerra, fora de límits a la dreta. El green és franc, però convé no passar-se. Hi ha una pendent al darrera que deixa els approach molt compromesos.

Forat 18

HCP 15
62 metres

Continuem amb el reg a l'esquerra i el forar a límits a la dreta. Cal afinar la direcció. El green té una profunda depressió a la dreta i al fons. I també complicades caigudes.