El nostre camp

El Pitch & Putt Fornells, dissenyat per en David Bataller Fita, és un camp de recent construcció que es va inaugurar el mes d'abril de l'any 2003. En la seva construcció es van emprar les més modernes tècniques de construcció de camps de golf i en la sembra es van utilitzar llavors que després necessitaran el mínim de reg. Disposa de un gran llac central i nombrosos aiguamolls produïts pel moviment de terres. La construccio del camp, amb la creació d'aquests aiguamolls, comunicats entre ells, juntament amb la qualitat de les llavors sembrades, ha estat supervisada i aprobada per l'Agència Catalana de l'Aigua.

Ocupa una superfície d'unes 10 Ha. de terreny, repartides amb un aparcament, amb una capacitat per 150 vehicles, una zona de serveis amb una casa de 70 m2, per a recepció, administració i botiga, una casa-club de 144 m2, amb snack-bar, zona coberta i tancada, vestuaris, dutxa i lavabos, i una terrassa descoberta d'uns 50 m2, un camp de pràctiques amb un driving-range il.luminat d'uns 100 m. d'amplada i 260 m. de llargada, apte per a tot tipus de pals de golf, un putting-green d'uns 200 m2 i un camp de joc, de 18 forats d'entre 58 i 111 m., amb una longitud total de 1.475 m., amb il.luminació als 10 primers forats.

Les distàncies entre carrers, separats per petits turonets i una plantació arbrada a base de pollancres, desmais, plàtans, moreres i eucaliptus fan que la seguretat del camp sigui notable, consideració presa per les màximes autoritats del Pitch & Putt català.